Buren

Jim, de kat van Anne & Koen – Alfons Verbovenstraat

Wij zijn net verhuisd naar deze gezellige buurt. En dus dachten wij ons huisdier ook even voor te stellen aan de buurt. Want hij loopt nogal eens graag in de tuintjes rond. Hier een klein stukje over onze kat Jim.

 ‘Ik ben Jim en woon sinds kort in de Alfons Verbovenstraat 24. Mijn baasjes Koen & Anne zijn recent verhuisd naar deze leuke buurt in december. Ondertussen vind ik  het hier wel best prettig. Hier heb ik een tuintje en wat meer groen om van te genieten. Zelf ben ik jammer genoeg geboren als zwerfkatje op het straat. Tot een vriendin van de mama van Anne me had gevonden. Niet snel daarna ben ik bij mijn baasjes komen wonen in Leuven centrum. Toen ik daar verbleef verdwaalde ik al wel eens tijdens het wandelen. Ik was onder andere een frequente bezoeker van de Bar Louis. (Shhhtt.. Ze hebben daar lekker stukjes kip). Ook heb ik de garage van het gerechtsgebouw al eens verkend. Regelmatig werden mijn baasjes opgebeld tijdens alle uren van de dag om mij te komen halen. Want ik ben veel te lief en sociaal en loop al wel eens graag een winkeltje binnen. De delhaize, nachtwinkel of essentiel, ze zijn me allemaal niet onbekend. Overal werd ik geaaid en met eten verwend. Maar ondertussen leid ik hier een rustiger leven. Hoewel ik nog wel eens graag door de tuinen van de buren dartel. Maar als ik moet kiezen waar ik het liefste kom, dan zijn het zeker en vast mijn buurmeisjes. Ze mogen zelfs over mijn buikje aaien! Het was heel leuk om met jullie kennis te maken.

Tot snel! En wie weet wel in jullie tuintje. 
Pootje,
Jim’ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: