Team

We hebben een klein team van gepassioneerde buren met veel vaardigheden en ervaring. We houden van wat we doen, en we doen het met passie. We kijken ernaar uit met je samen aan onze buurt te werken.

Lies

Mijn naam is Lies. Ik woon al dertig jaar in de Bornestraat en merk dat er nog veel mensen in mijn straat wonen die ik niet ken. Ik ben actief in “Zorgzaam Wilsele” en droom van een levendige, vriendelijke buurt, waarin het normaal is dat mensen elkaar groeten en aanspreken. 

Margot

Vorige zomer kocht ik een huisje in deze fantastische buurt. Stilletjesaan leer ik de buren wat kennen en tot nu toe is dat nog niet tegengevallen!

Greet

Ik ben Greet en woon bijna 41 jaar in de Bornestraat . Voor de oudere bewoners woon ik in het huis van boerreke Jansens. De meer recente buren kennen mij als de mevrouw van het huis met de grote tuin en de schapen. Ik hou van een babbel “aan de draad”, zeker nu in het coronatijdperk. Door dit initiatief hoop ik elkaar beter te leren kennen en verder te helpen.

Lien

In de zomer van 2014 was ik verhuisdozen aan het binnendragen in onze nieuwe woning in de Bornestraat toen er iemand een flyer kwam afgeven over een burenBBQ enkele weken later. Vanaf dag één heb ik me dus welkom gevoeld in deze buurt! Ik wil er graag mee voor zorgen dat iedereen zich hier zo warm omringd mag voelen als ikzelf. 

Kenny

Ik woon nu bijna 2 jaar in de Bornestraat. Ik leerde een stuk van onze buurt kennen door de buurtborrels en hoop jullie allemaal te ontmoeten!


Wil jij ook helpen?

%d bloggers liken dit: