Mededeling

Welke plekken in Wilsele kunnen groener?

De Stad organiseert een wedstrijd om plekken met veel beton te ontharden en groener te maken. Elke bewoner kan ideeën invoeren om zijn/haar buurt te vergroenen. Ken jij een verharde plek in Wilsele die vandaag niet of weinig gebruikt wordt en wat groen kan gebruiken? Dien je idee in voor 21 februari 2022 op https://leuvenmaakhetmee.be/nl-BE/projects/hier-dringt-het-door-1 .

Hier kan je zowel ideeën invoeren als voorstellen van anderen liken. Er staan al enkele mooie ideeën op voor Langveld. Verkeersveiliger maken van de Bornestraat en de Herentsesteenweg door vergroenen, verfraaien van het Corbeelsplein en de Nieuwe Bornestraat. Ga zeker kijken en like de ideeën. Zo vergroten we de kans dat ze verkozen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: