Nieuws en weetjes

Dag van de buren op vr 28/5 van 19 tot 20u

Beste buren,

We zijn ondertussen meer dan een jaar verder en gelukkig komt er licht aan het einde van de corona-tunnel. We zijn als buren zeker dichter bij elkaar gekomen. Tijd om samen een glas te heffen : we verwachten jullie op vr. 28/5 tussen 19u en 20u buiten aan het café van Anita op de hoek van de Bornestraat en de Herentsesteenweg. Anita zorgt voor drank aan democratische prijzen. De duifjes zorgen voor muziek en ambiance.

Om het allemaal veilig te laten verlopen, voorzien we tafeltjes en vragen we iedereen in zijn bubbel aan een tafeltje plaats te nemen. Schrijf in op samensterkbuurtwerking@gmail.com , vermeld met hoeveel je komt, we kunnen max. 50 man toelaten. Draag een mondmasker zolang je niet aan je tafeltje zit. Breng kleingeld mee voor drank. En heb je plooistoeltjes, breng die dan zeker mee.

Tot dan, het buurtteam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: