Nieuws en weetjes

Herken je deze plaats?

Herken je deze brug met bijhorend café- herberg- brugwachterhuisje? De Remyfabriek is altijd een belangrijke werkgever geweest voor de mensen van Langveld. Het stijfsel van Remy werd gemaakt van rijst en was overal bekend.

En tenslotte volgen enkele foto’s van de omvorming van de Hagelandstraat en het voetgangerstunneltje. Vroeger reed je met de auto door het dorp, langs de kerk en via het huidige voetgangerstunneltje onder de trein naar Langveld. Op de foto’s zie je de aanpassingen aan het tunneltje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: