Nieuws en weetjes Solidariteit

Buurtpicnic op 21 juli

Heb je de nieuwe groene hotspot in ons dorp al ontdekt? Zoek je een geschikte plek om te wandel-vergaderen, vlak in je buurt? Hebben de kinderen nood aan rennen? Of wil je met vrienden en vriendinnen op een bankje genieten van de rust en de vogeltjes? Kom dan zeker eens kijken naar het voedselbos (in wording) op het René Verbeeckplein. Het is nog niet klaar. De Stad werkt aan een natuurlijke speelzone rond het basketbalpleintje. De eetbare kruiden en besjes moeten nog verder aangeplant worden. Maar het is toch al een heerlijke plek om te ontdekken.

Op donderdag 21 juli vanaf 11u nodigen we alle dorpbewoners uit voor een picnic in het voedselbos. Breng zelf je picnic, drinken, dekentje en eventueel plooistoeltjes mee. We zetten alle lekkers bij elkaar en genieten samen van de heerlijke plek. Kinderen en kleinkinderen kunnen meedoen aan een zoektocht .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: