Mededeling Nieuws en weetjes Solidariteit Talent in de buurt

kerstmarkt in de Koksijdewijk

GEZOCHT: Standhouders, Optredens en Vrijwilligers voor Kerstmarkt Wilsele-Dorp zaterdag 18 december (15u tot 22u) en zondag 19 december (15u tot 21u)

Oxfam Wereldwinkel, Feestcomité Koksijdewijk en Dorpscomité 3012WD slaan andermaal de handen in mekaar om een gezellige Kerstmarkt te organiseren in de Koksijdewijk . Om dit te realiseren zijn we op zoek naar buurtbewoners en verenigingen die een standje willen opstellen op de kerstmarkt of een optreden willen verzorgen. Ook zoeken we vrijwilligers die enkele uren mee willen meehelpen met de opbouw/afbraak of de verkoop van drank.

We willen er opnieuw een gezellige, lokale markt van maken met solidaire, eerlijke, duurzame producten en creatieve werkstukjes (bv. tekeningen, naai- en knutselwerk, foto’s, schilderijen…). Ook willen we wat randanimatie voorzien (bv. muziek, zang, dans, woord, toneel…). De nadruk ligt op verbinding maken met dorpsgenoten bij een drankje en een hapje…

Wil jij zelf of een organisatie waarbinnen je actief bent, een standje op de Kerstmarkt opzetten of wil je een optreden verzorgen, laat het ons dan weten en dit liefst vóór 17 november via 3012wd@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: