Nieuws en weetjes Solidariteit

1 jaar corona: “Verbinden is meer dan ooit nodig”

Na een jaar wegen de coronamaatregelen voor ons allemaal flink door. “Misschien een ideaal moment om opnieuw te verenigen met muziek”, zegt Sven Pichal. “Want die laatste loodjes wegen voor ons allemaal flink door.” Daarom daagt Sven Pichal van Radio 2 de Nederlandse Sander Hoogendoorn en de rest van Europa uit. “Laat ons vrijdag opnieuw voor zo’n schitterend radiomoment gaan. Zodat luisteraars in heel Europa even kunnen stilstaan bij de moeilijke, maar ook de mooie en warme momenten van dit voorbije coronajaar. Laat ons op vrijdag 19 maart opnieuw iedereen via de radio met elkaar verbinden, over de grenzen heen!”

In onze straat was Fernand de grote verbinder. Luister even mee wat hierover op Radio 2 te horen was. https://radioplus.be/#/radio2-antwerpen/herbeluister/69af2e51-8e90-11e3-b45a-00163edf75b7/da0495ce-8732-11eb-89f9-02b7b76bf47f/ . Klik op “herbeluisteren” en ga naar  1u 37 min en 10 sec. Laten we onze Fernand gedenken als we op vr. 19 maart om kwart voor negen s’ ochtends de radio’s op de stoep zetten en “You ‘ll never walk alone” door de straat laten galmen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: