Mededeling Nieuws en weetjes

Herdenkingsplekje van Fernand

Beste buur

Het herdenkingsplekje voor Fernand is bijna klaar. De steen staat er al en het plaatje zal er eerstdaags op bevestigd worden. De inhuldiging gebeurt in intieme kring want we mogen nog steeds niet met te veel mensen bij elkaar zijn. Om iedereen de kans te geven om een berichtje achter te laten zorgt de stad voor een gedenkboom waarin je een kaartje kan hangen. De kaartjes zullen in de Bornestraat, A. Verbovenstraat en de Koksijdewijk gebust worden na 24/3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: