Mededeling Solidariteit

Jef bakt koekjes voor Kom Op Tegen Kanker

Hallo buurtbewoners,

Ik speel al heel lang met het idee om iets meer te doen voor Kom Op Tegen Kanker dan onze jaarlijkse storting, en daarbij mensen te laten genieten van mijn creaties (gebak, kaars, papier,…). Gedurende het jaar kom ik met thematische aanbiedingen, allen ten voordele van KOTK. Vandaag start ik met zelfgevouwen papieren doosjes met heerlijke homemade hartkoekjes met zwarte en witte chocolade en toppings van nootjes, abrikoos, veenbes… aan een prijs van 5€/doosje. Indien je interesse hebt stuur je me een berichtje jefloenders@gmail.com, of spreek me aan in de straat.

Lieve groetjes, Jef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: