Bewegen Mededeling

Buurtwandelclub trekt op zo. 11.10 naar het kasteel van Horst. Wie gaat mee?

Elke zondag organiseren Meli en Sonja een leuke wandeling. Soms maken we een korte tocht, aangepast aan kindervoetjes. Soms trekken we onze echte wandelschoenen aan voor een langere tocht van 10 à 15 km. Volgende zondag doen we mee met de “Muzikale wandeling: Als de nacht…” die start aan het Kasteel van Horst om 15.15u, en ongeveer 5 km lang is. Wie meewil stappen en luisteren naar de muziek, laat het weten aan Meli (zoinameli@live.be ) . We spreken dan af hoe we het vervoer van de Bornestraat naar het Kasteel van Horst zullen regelen.

Meer uitleg op https://www.facebook.com/events/763261454244362/?ts=pss . Lennaert Maes & Andries Boone maakten met ‘Als de nacht’ een cd rond sagen en legenden uit onze streek. Met de liedjes van deze plaat nemen ze jou nu mee op een muzikale wandeling in de prachtige groene omgeving rondom het kasteel van Horst. De wandeling duurt ongeveer drie uur, en houdt een zevental keer halt, waarbij Lennaert & Andries de liedjes en verhalen uit ‘Als de nacht’ brengen. In het midden van de wandeling verpozen we kort bij een passend streekbier.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: