Weekly challenge

Opdracht 5 | Spelen met identiteit en creativiteit

Zoek een klein object/voorwerp in huis of in de tuin en steek dit in een totaal nieuw ‘jasje’. Je probeert een nieuwe identiteit te geven aan dit object. Haal het voorwerp uit zijn context en vorm het om naar iets nieuws.. 

De illustrator Christoph Niemann doet dit elke zondag en post dit op zijn Instagram account ‘Abstract Sunday’. Je vindt ook een interessante documentaire van hem op Netflix: Abstract: The art of design. 

Hier enkele leuke voorbeelden van zijn reeks ‘Abstract Sunday’, laat je inspireren : 

1 reactie

  1. Hoewel ik er nog geen enkele keer in geslaagd ben één van de opdrachten tijdig uit te voeren, heb ik wel al elke keer de intentie gehad het te doen omdat ik de opdracht zelf tof vond. 🙂 Heel creatief.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: