Mededeling

Vijvers van Bellefroid

De voorbije dagen en weken hebben veel buurtbewoners geprofiteerd van de nieuwe wandelweg langs de vijvers van Bellefroid. Vandaag kregen we een brief van het stadsbestuur dat we voorlopig deze wandelingen moeten opschorten tot het helemaal klaar is.

Men beloofde ons een buurtvergadering waarop we vragen zouden kunnen stellen over de plannen maar corona gooit roet in het eten. We willen de vragen uit de buurt bundelen en gezamenlijk aan het stadsbestuur doorgeven. Dus heb je vragen, stuur een berichtje!

2 reacties

  1. In de communicatie van de stad wordt vermeld dat enkel de zuidelijke vijver wordt opengesteld. Wat is de reden dat de noordelijke vijver niet publiek wordt gemaakt?

    Like

    1. Tot nu toe wordt er steeds gezegd dat de noordelijke vijver te kwetsbaar is. Er broeden heel veel bedreigde duren en er is een zeer grote beverburcht. Ze willen deze vijver dus bezoekersvrij houden.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: