Buren

Lies en Wim – Bornestraat

Wij zijn Lies en Wim en wonen in de Bornestraat, het huis met de gevelplant waarin heel veel lawaaierige vogeltjes wonen. De kinderen zijn de deur uit en er zijn al enkele kleinkinderen bijgekomen. Lies heeft groene vingers en houdt van ecologisch tuinieren. Ze maakt ook beelden in keramiek voor binnen en buiten. Wim is heel creatief bezig met muziek en muziekinstrumenten. Misschien heb je hem al gehoord in de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: